Kedves Túrázók!
Mint a Teljesítménytúrázók éves naptárából már többek számára kiderült újabb túrával szeretnénk a Bükk iránt érdeklődőket megszólítani.
A No megállj csak! rendezvénysorozaton így már két időpontban állunk rendelkezésetekre.

Bár a honlap átalakítása még zajlik, de a nyári túra közelgő időpontja miatt elindítjuk a nevezést, a honlap finomhangolása pedig menet közben is zajlik, hogy minél szélesebb körű információhoz jussatok outdoor rendezvényeinkről.

Mint a honlap fejlécében balról látható 2018. június 30-án szervezzük meg a BükKiNyúlsz teljesítménytúrát négy távon! A túra hosszabb távjai a Bükk kevésbé ismert keleti részén mutatják be a hegység természeti értékeit.

A túra adatait a fejlécre kattintva érheted el, amelyek legördülő menüsora ekkor jobbról meg is jelenik. (A bal oldalon látható menüpontok még továbbra is csak a Less Nándor Emléktúrára vonatkoznak, azokat a nyári túrához ne használjátok!)

A regisztráció és a nevezés, az eddig megszokott módon zajlik,

amelynek menüpontja a fejlécben legfelül található! Figyelmesen olvassátok végig a nevezési feltételeket és azok alapján nevezzetek. Aki már rendelkezik regisztrációval az eddigi évekből a Less Nándor Emléktúráról, annak nem kell újraregisztrálni, hanem a korábbi regisztráláshoz használt  e-mail címével és jelszavával be tud lépni és a táv kiválasztásával tud nevezni a nyári túrára. A nevezés véglegessé a nevezési díj befizetésével válik.

A Less Nándor Emléktúra nevezési rendszere, csak a nyári túra lebonyolítása után indul.

Ha bármi probléma felmerül a regisztráció, nevezés körül, kérjük jelezzétek.

Bármi egyéb kérdésetek, észrevételetek van a nyári túrával, vagy a honlappal kapcsolatban, ne habozzatok, írjatok nekünk a szokásos címre: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. !

Köszönjük előre is a türelmeteket, hogy az átállás apró nehézségeit elviselitek.

Kérjük, hogyha tetszettek az eddigi rendezvényeink, ajánljátok ismerőseiteknek is a nyári BükkiNyúlsz túrát!

Várunk benneteket 2018. június 30-án, hogy együtt fedezzük fel a kelet-bükki rész szépségeit!